CURVY CRUSHES | STR. 42 - 58

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

NEM & HURTIG LEVERING

Din kurv

Din kurv er tom

Mode for alle

Wasabiconcept klæder de nysgerrige, legesyge og stilfulde kvinder på. Vi skaber tøj til kvinder, der elsker at klæde sig moderigtigt, og dem der elsker at skille sig ud med deres personlige stil.

Vores mønstre er dristige, farverne er altid tidssvarende, og vigtigst af alt, er form og pasform perfekt flatterende. Du vil genkende vores højkvalitets materialer fra soyaconcept, og vi holder fast ved vores evne til at tilpasse os aktuelle trends – for det handler om stil, og det handler om dig!

Vi mener, at mode er for alle, og enhver kvinde skal føle sig komfortabel og stilfuld, uanset hendes størrelse eller former. Ved at kombinere trends med komfortable silhuetter og langvarige materialer er det gennem årene blevet vores ekspertise.

Kvinder kommer i alle størrelser og former – og det gør mode også. Vores nye curvy brand er en ægte darling, og alle darlings har brug for deres eget unikke univers. Det er derfor, Wasabiconcept opstod – et individuelt brand med sin egen unikke identitet, præcis som alle kvinder derude.

careguide

Måden vi behandler vores produkter, har en stor indflydelse på deres belastning af miljøet og deres holdbarhed. Vi ønsker alle sammen at mindske vores belastning og samtidig beholde vores produkter så længe som muligt.

PASFORMSUDVALG FRA STØRRELSE 42-58

Der er plads til alle typer kvinder i vores Wasabiconcept univers. Wasabiconcept er dansk, vi er stærke, og vi er her for at bringe hverdagsmode til alle kvinder. Vi kalder det komfortabelt ukompliceret. 

soya group a/s

Wasabiconcept er en del af de tre brands, som udgør virksomheden Soya Group A/S. Vi er dybt forankret i den danske arv og vores fundament og stærke værdier bygger på 20 års erfaring.

Her finder du os

Hovedkontor

Under Broen 1
6400 Sønderborg
Denmark

Kontakt

Tlf: +45 73 12 16 40
Mandag - torsdag: 9 - 15 / Fredag: 9 - 12
online@wasabiconcept.com