FRI FRAGT TIL PAKKESHOP📦

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP 📦

CURVY BRAND - STØRRELSE 42-58

Din kurv

Din kurv er tom

ALT OM STIL

Vi tror på, at mode er for alle, uanset størrelse eller form

Mode for alle

Vi mener, at mode er for alle, og enhver kvinde burde kunne føle sig komfortabel og stilfuld, uanset hendes størrelse eller form. Ved at kombinere trends med komfortable silhuetter og langvarige materialer er det gennem årene blevet vores ekspertise – og sammen med vores partnere stræber vi efter at skabe de bedste størrelsesinklusive produkter på markedet.

Ligesom med soyaconcept tror vi på at holde det enkelt og bekvemt ukompliceret – det er også sådan, vi ser frem til at skabe værdi med dig og wasabiconcept. 

om os

Vi hos wasabiconcept er her for at klæde den nysgerrige, legesyge og stilfulde kvinde på. Kvinden, der elsker at klæde sig moderigtigt, og dem der elsker at skille sig ud med deres personlige stil. Vi tilgodeser alle kvinder, der sukker efter høj kvalitets kurvet mode.

Vores mønstre er dristige, farverne er altid tidssvarende, og vigtigst af alt, er form og pasform perfekt flatterende. Du vil genkende vores højkvalitets materialer fra soyaconcept, og vi holder fast ved vores evne til at tilpasse os aktuelle trends – for det handler om stil, og det handler om dig og dine kunder

vores mission

Vores mission At skabe wasabiconcept er en fortsættelse af vores mission med soyaconcept, og vi holder fast ved filosofien og kerneværdierne, som vores virksomhed blev grundlagt på: Kvinders mode i høj kvalitet til overkommelige priser.

Kvinder kommer i alle størrelser og former – og det gør mode også. Vores nye curvy brand er en ægte darling, og alle darlings har brug for deres eget unikke univers. Det er derfor, wasabiconcept opstod – et individuelt brand med sin egen unikke identitet, præcis som alle kvinder derude.

HVAD DER LIGGER OS PÅ HJERTET

høj kvalitet

Høj kvalitets mode til overkommelige priser. Vi har prøvet og testet hvert produkt vi tilbyder. Da markedet ændrer sig og udvikler sig, gør vi det også. Vi er åbne og nysgerrige, altid drevet af at udforske nye initiativer.

PASFORMSUDVALG FRA STØRRELSE 42-58

Der er plads til alle typer kvinder i vores wasabiconcept univers. Wasabiconcept er dansk, vi er stærke, og vi er her for at bringe hverdagsmode til alle kvinder. Vi kalder det komfortabelt ukompliceret. 

6 ÅRLIGE KOLLEKTIONER

WasabiConcept lancerer 6 kollektioner årligt. De er legende, men alligevel elegante designs, lette mønstre og materialer af høj kvalitet. Det er mønstre og styles der skaber iøjnefaldende outfits med en minimal indsats.

Her finder du os

Hovedkontor

Under Broen 1
6400 Sønderborg
Denmark

Kontakt

Tlf: +45 73 12 16 40
Mandag - torsdag: 9 - 15 / Fredag: 9 - 12
online@wasabiconcept.com