CURVY CRUSHES | STR. 42 - 58

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

NEM & HURTIG LEVERING

Din kurv

Din kurv er tom

retur og refunderingspolitik

14 DAGES RETURRET

14 dages returret

Når du handler online på www.soyaconcept.dk, har du 14 dages returret, hvor du kan oplyse os om, at du fortryder dit køb og derefter returnerer varen(r) til os. Din fortrydelsesfrist starter først ved varens modtagelse. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere varer bestilt i én ordre, som leveres separat, eller et produkt, der kommer i flere partier, kører perioden fra modtagelsen af det sidste produkt.

Det er kundens ansvar, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Behold derfor din postkvittering og tracking nummer. Venligst returner varen ubrugt i samme stand som ved modtagelsen. Vi forbeholder os retten til at afvise en vare, hvis emballagen er ødelagt eller på anden vis ikke kan sælges videre. Alle originale emballage, prismærker mv. skal returneres sammen med produktet, uden at være blevet manipuleret med. 

For at udøve fortrydelsesretten, bør du sende en utvetydig erklæring via e-mail inden for 14 dage efter varens modtagelse. 

 

Retur
Når du returnerer en vare, kan du bruge den vedlagte forudbetalte returlabel. Vær opmærksom på at vi modregner et mindre beløb på 29,- ved brug af denne. Hvis du ønsker at ombytte til en anden størrelse, farve eller model, kan du lave en ny ordre via vores webshop www.wasabiconcept.dk.Vi kan desværre ikke tilbyde ombytning af varer, da vores lagersystem ikke kan håndtere dette. Vi beklager ulejligheden. Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker vejledning i ombytningsmuligheder.

Hvis du har benyttet en rabatkode i forbindelse med dit køb, vil vi sørge for at din rabat også gælder for din ombytning. Alt du skal gøre, er at kontakte os om dette på online@wasabiconcept.com.

Når du returnerer en vare, skal du sørge for at pakke den forsvarligt ind i dens originale emballage. Tags og labels skal ligeledes sidde i tøjet som ved modtagelsen.

 

Shop med omtanke

Returforsendelser er belastende for både miljø og økonomi. Vi bruger ekstra emballage og der bliver udledt mere CO2. Derfor vil vi gerne opfordre til, at vi alle handler med omtanke.  Vi bør kun bestille de varer, som vi forventer at kunne beholde. På alle vores produkter kan der findes aktuelle mål, samt andre oplysninger omkring varen. Benyt gerne disse når du handler, så du minimerer risikoen for retur. Når du handler med omtanke, og undgår at benytte din returret, vil vi gerne belønne dig med 100,- i rabat på din næste ordre. Hvis der ikke er registreret retur på din ordre efter 30 dage, sender vi automatisk rabatten direkte til din mail. På forhånd tak for din omtanke. 

 Dokumentation af din købs- og returformular:

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller andet bevis på dit køb. Derudover vil det lette behandlingen, hvis du vedhæfter en udfyldt returblanket.

 

Returpakker rettes til følgende adresse:
Prime Cargo
Arnfredsvej 6, port 9-12

6600 Vejen
Danmark
Att. Returns/wasabiconcept

Ved returnering kan du benytte vores forudbetalte og forsikrede returlabel. Ved brug af dette modregner vi dig et mindre beløb på 29,-. Du skal blot benytte det vedlagte returlabel, så er du sikker på, at din pakke er forsikret. Husk at skrive forsendelsesnummeret ned, så du altid kan tracke din pakke. Vedlæg venligst din kvittering og det udfyldte returskema om hvorfor du ønsker at returnere din ordre.

VIGTIGT

  • Skriv venligst med store bogstaver "RETURPAKKE" uden på pakken.
  • Vi forventer, at du sender din returpakke hurtigst muligt, og du skal returnere dem inden for 14 dage.
  • Vi accepterer ikke pakker sendt COD (kontanter ved levering)

 

Refundering

Når vi modtager din returpakke, kontrollerer vi varerne, og du vil derefter få tilbagebetalt beløbet modregnet evt. returforsendelsesgebyr. Beløbet overføres altid til samme betalingskort, som blev brugt ved købet. 

Vær opmærksom på at der normalvis kan gå op til 14 dage, fra du sender en pakke retur til vi og vores lager har håndteret returforsendelsen. 

NB: Vær opmærksom på, at ventetidens længde også kan afhænge af kundens bank, og det varierer fra bank til bank. Derfor er det svært at sige noget præcist om, hvor lang tid der vil gå. Er der brugt Visa eller MasterCard, kan der gå helt op til 30 bankdage, før kundens bank frigiver beløbet. Skulle der mod forventning gå længere tid, beder vi dig venligst at kontakt os på online@wasabiconcept.com.

VIGTIGT
Hvis produktet er beskadiget eller på anden vis ikke kan videresælges, kan du miste dit købsbeløb helt eller delvist. 

  • Du har faktisk taget varerne i brug
  • Det er blevet beskadiget, mens du var ansvarlig for det
  • Du har håndteret varen forkert, så vi ikke længere kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde varen fungerer på.
  • Du har ikke fulgt begrænsningerne for tilbagetrækningsretten som følge af forsegling, produkttype m.m.

 

Fortrydelsesret ved brugte varer
Der er 14 dages fortrydelsesret for varer, som du har taget i brug. Hvis varen er blevet brugt, kan den fortsat returneres under fortrydelsesretten. Som forbruger må man i princippet kun tage varen i øjesyn, altså afprøve dit køb som i en fysisk forretning. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde varen fungerer på. Er varen brugt kan du kun få en del eller intet af købsbeløbet retur. Det er forbrugeren, som skal betale for evt. værdiforringelse. Den værdi fastsættes efter, hvad vi kan få for varen i et videre salg.