CURVY CRUSHES | STR. 42 - 58

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

NEM & HURTIG LEVERING

Din kurv

Din kurv er tom

dette er vores historie

Skønhed har ingen størrelse

Vores mission forbliver den samme – at skabe mode for alle – og til dette har vi skabt wasabiconcept

Siden 2002 har vi haft en mission om at skabe mode for alle. At tilbyde overkommelig mode til alle kvinder, der ønsker at skabe deres egen stil. Soyaconcept er en favorit i mange klædeskabe. Vi hos Soyaconcept tilbyder et solidt produktforslag og har gennem årene positioneret os som en førende aktør inden for kvindemode i hele Europa.

Kvinder kommer i alle størrelser og former – og det gør mode også. Vores nye curvy brand er en ægte darling, og alle darlings har brug for deres eget unikke univers. Det er derfor, wasabiconcept opstod – et individuelt brand med sin egen unikke identitet, præcis som alle kvinder derude.

EN VIRKSOMHED - 3 BRANDS

Soya Concept A/S er en international modevirksomhed ledet og ejet af Thomas Viller. Vi har filialer over hele Europa og vi har en række uafhængige brands – som hver især betjener kvinder over hele Europa med høj kvalitet og tilgængelig mode.

Vi har været her et stykke tid nu - i 2002 grundlagde Thomas Viller & Torben Brodersen soyaconcept og har sammen kontinuerligt udviklet virksomheden til det niveau, den har i dag.

I 2017 blev et nyt brand kaldet Levete Room tilføjet til porteføljen som en naturlig udvidelse af forretningen, og i 2023 lancerer vi vores nye curvy brand wasabiconcept.

Alle 3 brands vil operere efter de samme kerneværdier, som Thomas og Torben grundlagde soyaconcept på for 20 år siden:

"Kvinde mode i høj kvalitet til overkommelige priser."

soyaconcept

Soyaconcept er et farverigt, feminint brand. Vi tilbyder moderigtigt dametøj i høj kvalitet, fra nederdele til skjorter, til jakker til overkommelige priser. Soyaconcept gør det muligt for enhver kvinde let at følge de nyeste trends. Vi er danske, vi er stærke, og vi er her for at tilbyde hverdagsmode til alle kvinder.

levete room

Visionen med Leveté Rooms er at skabe smukke, moderne og alligevel tidløse produkter for at hjælpe kvinder til at skabe et klassisk og chic look. Leveté Room tilbyder et kreativt rum, hvor raffinerede og ærlige produkter mødes. Vores rødder er nordiske og inspireret af rejser til Paris. Vi tilbyder unikke produkter til den selvsikre kvinde med karakter.

wasabiconcept

Wasabiconcept er curvy & selvsikker og dit go-to modebrand i størrelserne 42-58. vi tilbyder perfekt tilpassede silhuetter og tøj, der er lige så behageligt som smukt. Dette er vores kærneværdier, når vi designer vores langtidsholdbare styles i høj kvalitet. Klæd dig godt – klæd dig præcis som den kvinde, du er.

"Vi tror på at mode er for alle og enhver kvinde skal kunne føle sig komfortabel og stilfuld, uanset hendes størrelse eller form."