CURVY CRUSHES | STR. 42 - 58

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

NEM & HURTIG LEVERING

Din kurv

Din kurv er tom

FORPLIGTELSER

I 2015 blev verdenslandende enige om 17 bæredygtige udviklingsmål - mål, som vi alle har ansvar for at opretholde. Tre af disse bæredygtige udviklingsmål vil fungere som retningslinjer i vores forpligtelse til at leve op til vores ansvar. Læs mere nedenfor.

Som en selvfølgelighed bygger vores forretning på et etisk solidt fundament, hvor overholdelse af retningslinjer tages meget alvorligt. Vi sørger for, at både vi og vores leverandører lever op til internationale lovgivninger og krav. Vi er forpligtet til løbende at hæve vidensniveauet inden for vores egen virksomhed og løbende forbedre os. Derfor foretager vi årlige opdateringer og risikovurderinger for at udvikle os og følge med i vores udvikling.

SDG #8

ANSTÆNDIGT ARBEJDE OG ØKONOMISK VÆKST

Vi mener at involvering og samarbejde med vores leverandører er essentielt for løbende at kunne forbedre forholdene i vores værdikæde og de midler, der vil sikre gode arbejdsforhold for alle dygtige arbejdere i vores forsyningskæde.

Gennem løbende uddannelse, revisioner og informationsdeling, støtter vi vores leverandører i at gøre deres forretning sund.

Vi arbejder samtidig for mere gennemsigtighed.

SDG #12

ANSVARLIG FORBRUG OG PRODUKTION

At arbejde med kvaliteter og finde de bedste materialer er afgørende for os. Kvalitet er højt prioriteret hos os. Vi forpligter os på at vælge materialer og produktionsmetoder, der vil mindske vores negative indvirkning på klimaet og miljøet en kollektion ad gangen.

Derfor vil vi arbejde hen imod at få vores tøj og materialer certificeret af anerkendte uafhængige branchestandarder i fremtiden.

Dette vil være et af vores hoved fokusområder sammen med at finde bedre pris- og kvalitetsmatchende alternativer til konventionelle materialer.

I det kommende år vil vi arbejde på at skabe og implementere en cirkulær designguide og lære mere om alternative og innovative farvnings- og trykketeknikker.

SDG #13

KLIMAHANDLING

Vi anerkender, at vi skal tage fuldt ansvar for det aftryk vi efterlader, og samtidig øge vores bevidsthed, både internt og eksternt.


Vi prøver konstant at uddanne os selv, at lære om de innovationer, der sker derude. Samt være bevidste om efterspørgslen på det globale marked, det mener vi er nøglen til forbedring. Samtidig skal vi kende vores egen indvirkning på klimaet. Derfor måler vi vores CO2-udledning og fastsætter mål for, hvordan vi reducerer vores klimaaftryk.

Vi forpligter os til at arbejde med alt det ovenstående for at forbedre vores forretning og bidrage til at nå de globale mål.