CURVY CRUSHES | STR. 42 - 58

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

NEM & HURTIG LEVERING

Din kurv

Din kurv er tom

MATERIALESTRATEGI

De materialer vi bruger udgør en stor del af vores samlede miljøpåvirkning.

Med dette i tankerne har vi sat os mål om at minimere påvirkningen af vores råmaterialer så meget som muligt, uden at det påvirker den gode kvalitet og det design, du allerede kender og elsker.

Vi overvåger forskellige aspekter af de materialer vi bruger, og stræber efter at blive bedre år for år.

Vi vurderer vores materialer ud fra syv parametre: Vandforbrug, kemikaliebrug, sociale spørgsmål, miljømæssige spørgsmål, dyrevelfærd, pris og tilgængelighed.

Vi definerer en beklædningsgenstand som et bedre alternativ til den konventionelle løsning, hvis 50 procent eller mere af det anvendte materiale har dokumentation, der beviser, at påstanden om en lavere miljøpåvirkning er sand - altid sammenlignet med konventionelle alternativer. Læs mere i vores materialeguide her:

Certificeringer udgør grundlaget for vores materialestrategi i de kommende år. Vi er sikre på, at den øgede dokumentationsgrad vil gøre det muligt for os bedre at vurdere vores bestræbelser og guide vores forbrugere, når de shopper.

Vores indledende fokus vil være at sikre, at vores leverandører er certificerede, og at vores oplysninger om produktet altid er korrekte og gyldige.

Når vi skaber et nyt produkt, har vi altid for øje, at påvirkningen af hver af vores beklædningsgenstande ikke udelukkende kommer fra selve råmaterialet.

Vi ser på vores beklædning på en helhedsorienteret måde og forsøger at tage alle aspekter i betragtning under designprocessen. Det betyder, at vi er opmærksomme på processerne med tryk, farvning og vask, men vi tager også højde for, hvordan vi kan forlænge beklædningens levetid, hvordan tøjet kan repareres, og hvordan det kan genanvendes igen.