CURVY CRUSHES | STR. 42 - 58

FRI FRAGT TIL PAKKESHOP

NEM & HURTIG LEVERING

Din kurv

Din kurv er tom

ÉN VIRKSOMHED - 3 BRANDS

Soya Concept A/S er et internationalt modefirma, ledet og ejet af Thomas Viller. Vi har filialer i hele Europa og en række uafhængige mærker - hver især serverer kvinder over hele Europa med høj kvalitet og tilgængelig mode. 

Vi har eksisteret i en rum tid nu - for 20 år siden grundlagde Thomas Viller & Torben Brodersen soyaconcept og har sammen kontinuerligt udviklet virksomheden til det niveau, den har i dag.

I 2017 blev et nyt brand kaldet Levete Room - som en naturlig udvidelse af forretningen - tilføjet til porteføljen, og i 2023 lancerer vi vores nye curvy brand wasabiconcept. 

Alle 3 brands vil operere efter de samme kerneværdier, som Thomas og Torben grundlagde soyaconcept på for 20 år siden

 "Kvinde mode i høj kvalitet til overkommelige priser"

LEVETÉ ROOM

Visionen med Leveté Rooms er at skabe smukke, moderne og alligevel tidløse produkter for at hjælpe kvinder til at skabe et klassisk og chic look. Leveté Room tilbyder et kreativt rum, hvor raffinerede og ærlige produkter mødes. Vores rødder er nordiske og inspireret af rejser til Paris. Vi tilbyder unikke produkter til den selvsikre kvinde med karakter.

SOYACONCEPT

Soyaconcept er et farverigt, feminint brand. Vi tilbyder moderigtigt dametøj i høj kvalitet, fra nederdele til skjorter, til jakker til overkommelige priser. Soyaconcept gør det muligt for enhver kvinde let at følge de nyeste trends. Vi er danske, vi er stærke, og vi er her for at tilbyde hverdagsmode til alle kvinder.

WASABICONCEPT

Wasabiconcept er curvy & selvsikker og dit go-to modebrand i størrelserne 42-58. vi tilbyder perfekt tilpassede silhuetter og tøj, der er lige så behageligt som smukt. Dette er vores kærneværdier, når vi designer vores langtidsholdbare styles i høj kvalitet. Klæd dig godt – klæd dig præcis som den kvinde, du er.